Är elräkningen för dyr??

Då kan det vara dags för någon av IVT’s Värmepumpar anpassade för sveriges klimat och alltid med 10 års garanti.
IVT erbjuder Bergvärme, Luft/vatten eller varför inte en luft/luft värmepump till stugan?

IVT PremiumLine HQ – En smartare värmepump

Untitled-1

Framtidssäkrad med Smartgrid. AWSII – Patentsökt funktion som anpassar varmvattenproduktionen efter behovet. Lågenergiteknik som kan spara över 2000 kr extra per år. Vår tystaste bergvärmepump någonsin. Kvalitets- och miljömärkt med Svanen. 10 års garanti på kompressorn ingår.
För vi chansar aldrig. Med IVT PremiumLine HQ introducerar vi nästa generation av smarta värmepumpar. Styrsystemet
är förberett med Smartgrid. Det innebär att värmepumpen kan kopplas direkt mot den nordiska elbörsen, och själv anpassar så att den jobbar hårdast när elpriset är lägst.
Den här tekniken sparar både pengar åt dig samtidigt som den bidrar till en jämnare och mer hållbar energianvändning.

För att kunna utnyttja funktionen behöver värmesystemet kompletteras med IVT Anywhere Till IVT PremiumLine HQ har vi en kompressor som är betydligt effektivare än
sina föregångare, samtidigt som den är vår tystaste någonsin. Dessutom använder vi ett nytt köldmedie som ökar effektiviteten tillsammans med den senaste generationens självstyrda lågenergi-cirkulationspumpar. Den dynamiska pumpstyrningen (DPCII) optimerar uppvärmningen efter husets behov och maximerar besparingen oavsett årstid och
temperaturvariationer. Dessa innovationer gör IVT PremiumLine HQ till vår effektivaste värmepump med en prestanda som är i absolut toppklass på marknaden.Värmepumen är
också utrustad med uppdaterad reglercentral, Rego 1000 som gör att du snabbt och enkelt kan göra de värmeinställningar du vill. Geom energimätningssystemet (ESM) kan du se direkt
i displayen hur stor besparing värmepumpen ger. IVT PremiumLine HQ klarar de hårda
kvalitets- och miljökraven för att märkas med Svanen.

IVT AirX – Sparar mer och låter mindre

Untitled-2

Extremt tyst luft/vattenvärmepump Framtidssökrad – jobbar dårdast när elpriset är lägst Inverterstyrningen anpassar sig efter husets värmebehov Patenterad avfrost ning säkrar driften och sparar energi t 1O års garanti på kompressorn och 6 år på hela värmepumpen ingår.
IVT AirX är en extremt tyst luft/vattenvärmepump, med en årsvärmefaktor i absolut toppklass. Bakom den imponerande prestandan döljer sig flera banbrytande innovationer.
Tiil exempel har fem nya patent registrerats under utvecklingsarbetet. En ny generation luft/vattenvärmepumpar.

IVT AirX är en helt ny generation luft/vattenvärmepumpar som sätter en ny standard både när det gäller effektivitet och tysthet. Samtidigt introduceras en mängd nya tekniska innovationer. Framtidssökrad-spara pengar med Smartgrid IVT AirX är utrustad med intelligent varvtalsstyrning som anpassar uppvärmningen efter husets värmebehov.
IVT AirX är den första luft/vattenvärmepumpen med varvtalsstyrning särskilt designad för det nordiska klimatet.
Den är också förberedd med framtidens styrteknik – Smartgrid.
Det innebär att den har möjlighet att koppla upp sig direkt mot den nordiska elbörsen och själv anpassar så att den arbetar hårdast när elpriset ät lägst. Efterfrågan, och därmed priset på el, varierar under dygnets timmar. Tekniken sparar ända upp till 2000 kr extra per år Utvecklad för det nordiska klimatet.
IVT AirX fortsätter att ge effektiv värme även när utomhustemperaturen närmar sig 20 minusgrader. Värmepumpen har också en patenterad avfrostningsteknik.
Den innebär bland annat att fläkten varvtalsstyrs så att avfröstningen startar så sent som möjligt. Det betyder att ingen energi går ät till avfröstning när det är över 5 grader varmt ute. Dessutom finns ett integrerat larm som varnar om löv eller annat skräp fastnar i den inbyggda droppskålen. Dessa funktioner säkerställer att värmepumpen kan fortsätta att ge värme med högsta komfort.
IVT AirX – värmepumpen som inte märks.
Luft/vattenvärmepumpen placeras utomhus och ofta intill husväggen (dock inte närmare än 40 cm). Därför är det särskilt viktigt att ljudnivån hålls på en mycket låg nivå. Vi har utvecklat en helt ny isoleringskonstruktion som ger IVT AirX marknadens lägsta ljudeffektnivå, samtidigt som vi kan hålla nere storleken på värmepumpen. Det innebär att den både hörs och syns mindre. Smart styrsystem. Styrsystemet Rego 20008 gör att du inte behöver bry dig om värmepumpens inställningar mer än du själv vill. Det intelligenta styrsystemet anpassar driften helt på egen hand utifrån ditt hus värmebehov. Vili du göra egna justeringar har du enkel tillgång till alla inställningar du behöver. Appstyrningen IVT Anywhere (tillbehör) låter dig också övervaka och styra värmepumpen direkt i din smartphone. Värmepumpen kan även samköras med solfångare.
En tryggare investering.
När du investerar i en IVT AirX ingår 10 års garanti på kompressorn (hjärtat i din värmepump) och 6 år på hela värmepumpen. För vi chansar aldrig.

IVT Nordic Inverter PremiumLine PHR-N

Untitled-3

Bättre besparing – kan mer än halvera uppvärmningskostnaden. Fjärrstyrning via App (Android) Aktiv luftrening genom Plasmacluster jon-teknik. Dragfri värmespridning och varmare golv genom unik Coanda luftspridningsteknik. Underhållsvärme +10o C 10 års garanti på kompressorn och 6 år på hela värmepumpen ingår.

För vi chansar aldrig. Svanenmärkt. Invertertekniken i IVT Nordic Inverter PremiumLine®PHR-N innebär att effekten hela tiden anpassas efter husets värmebehov. Kontinuerlig drift utan start och stopp ger optimal besparing, låg ljudnivå och lång livslängd. Du som värmer upp huset med direktverkande el kan i de flesta fall halvera värmekostnaderna genom att installera en IVT Nordic Inverter PremiumLine® PHR-N. Dessutom är den utformad med högeffektiv trågvärmare ”Hot Pipe” för effektiv avsmältning. Plasmacluster Jon-tekniken är en unik luftreningsmetod som arbetar aktivt för att oskadliggöra luftbur na bakterier, virus, mögel samt allergener.
Tekniken, som är inbyggd i alla våra Invertermodeller, är även effektiv mot avgaser och tobaksrök. I fritidshus är det viktigt att kylan hålls borta för att undvika problem med fukt och mögel. Därför har våra Inverter-modeller en särskild funktion för underhållsvärme. Och på sommaren när det blir för varmt inne, kan de istället blåsa kalluft för att ge skön svalka. Svanenmärkningen av IVT Nordic Inverter PremiumLine® PHR-N innebär att pumpen har klarat de hårda klimat- och miljökrav som Svanen ställer. Dessutom uppfylls kraven på funktion och kvalitet som är en del av Svanens vision för ett hållbart samhälle.

03dd02574c-ivt-phr-n-info
IVT Total control är ett tillbehör som låter
dig styra din värmepump frön din telefon