Vi är återförsäljare och installatör för.

Zickert System
Sugtömningstationer för båtar.

c5717a17b7-zicklog_200x100
År 2015 införs ett förbud mot att släppa ut toalettavfall från fritidsbåtar i hav, sjöar och inre vattendrag. Förbudet omfattar svenskt sjöterritorium i sin helhet och gäller alla fritidsbåtar förutom de som är K-märkta. Förbudet införs genom Transportstyrelsens föreskrift (TSFS-2012:13) som träder ikraft 1 april 2015.

Men redan idag är fritidsbåtshamnarna skyldiga att tillhandahålla mottagningsanordningar för det avfall som båtarna har behov av att lämna. Fritidsbåtshamnar skall ha mottagningsanordningar som kan ta emot toalettavfall från fritidsbåtar som normalt anlöper hamnen. Med mottagningsanordningar menas utslagsvaskar, sugtömningsstationer och landtoaletter.

Källa: Transportstyrelsen ”Mottagning av avfall från fritidsbåtar”. Hämta broschyr i pdf-format

Läs mer på Transportstyrelsens hemsida

© Zickert Systems 2011

aff3277175-LOVA 416pxl

10 STARKA ARGUMENT
2015-02-24

Nu är det endast drygt en månad kvar tills lagen om tömningsförbud träder i kraft, och det är många hamnar som ännu inte har möjlighet att ta emot toalettavfall från fritidsbåtar. Vänd er gärna till oss för rådgivning och offert. Vi har stor erfarenhet och har arbetat med produkter för vatten och avlopp i över 30 år. Vi har avtal med Sveriges VA-grossister och kan erbjuda bra priser på övrigt material som PEM-slang, kopplingar, avloppstankar mm. Vi kan även erbjuda totalentreprenad med installation och rördragning och sälja en komplett nyckelfärdig lösning. Nedan följer 10 starka argument om varför ni skall välja Zickert Systems AB som leverantör när det kommer till sugtömningsstationer.

  • Driftsäkra – Den mest driftsäkra pumpen på marknaden på grund av sin enkla och robusta konstruktion.
  • Beprövade - Våra pumpar är tillverkade och sålda i över 20 000 exemplar världen över under 20-talet år. Därför vågar vi garantera att vi har den i särklass mest beprövade produkten på marknaden.
  • Kraftfull – Kapaciteten är hög, pumpen har ett maximalt flöde på upp till 150 l/min och kan trycka upp till 170 meter.
  • Hög kvalité - Pumpen består av högkvalitativa material. Den robusta konstruktionen i gjutgods och brons talar för sig själv. Våra huvar tillverkas i egen verkstad i rostfritt, syrafast material med mycket hög finish för att tåla den marina miljön i år efter år.
  • Klarar torrkörning – Membranpumpen klarar torrkörning till skillnad från de flesta andra på marknaden förekommand1e pumptyper. Vakuumbrytare behövs inte och användaren kan aldrig genom handhavandefel köra sönder pumpen. Detta gör membranpumpen till den mest användarväliga pumptypen på marknaden.
  • Klarar fasta partiklar – Inga invändiga rörliga delar finns där fasta partiklar som bindor, kärnor och trådar kan fastna i. Alla fasta partiklar som kan sugas in genom sugslangen kan passera rakt igenom pumpen utan att denna stannar eller skadas.
  • Underhållsfri – Membranpumpen kräver genom sin enkla konstruktion minimalt med underhåll. Det finns inga invändiga komponenter som är i kontakt med det pumpade mediet som regelbundet behöver bytas.
  • Brett utbud av tillbehör – Reservdelar och tillbehör finns på lager för omgående leverans. Genom sin konstruktion kan våra anläggningar dessutom enkelt byggas ut med fler sugplatser för ökad kapacitet i framtiden.
  • En beprövad leverantör – Zickert Systems AB har funnits på marknaden i över 30 år och vi har alltid varit specialiserade på produkter inom vatten och avlopp. Därför vågar vi lova att vi har en bred kompetens och stor erfarenhet inom området. Det innebär naturligtvis en trygghet för vatten och avlopp. Därför vågar vi lova att vi har en bred kompetens och stor erfarenhet inom området.
  • Konkurrenskraftigt pris – Trots att vi har pumpar av hög kvalité kan vi genom stora inköp hålla nere priserna. Tack vare att de tillverkas i stora serier kan vi hålla konkurrenskraftiga priser och i förhållande till den kvalitet och driftsäkerhet de erbjuder vågar vi lova att de är mycket prisvärda. Tveka inte att köpa världens bästa sugtömnings anläggning för båtar.

För mer info ang produkter klicka på länken.
www.zickertsystems.se